Cum se ceartă ea

In zilele noastre toata lumea se cearta, toata lumea are ceva de comentat, toata lumea se enerveaza si absolut toti reusim sa ne indispunem reciproc, sa ne amaram zilele (hai, cateodata orele ca cine naiba merita sa iti strici toata ziua pentru el?) si sa stam incruntati ca niste bovine care si-au pierdut din creier fix partea care gandeste.

Noi ne certam prieteneste, dam un mesaj acid pe whatsapp, un unfriend pe facebook, postam o poezie cu iz de scandal la status sau mai rau, uploadam o poza graitoare pentru ca nu-i asa, o imagine face cat o mie de cuvine. Oamenii se certau mai frumos inainte, zau!

Spre exemplu ea, fata fara nume.Ea sta intr-o garsoniera de pe la Unirii, cocheta si dichisita, undeva pe la etajul 5, cu vedere spre bulevard si copaci. Tipa e bruneta spre saten, inalta, frumoasa si cam tarziu acasa🙂. El este el, habar n-am pe unde sta, hai sa fie tot Bucuresti, ma rog isi traieste zilele pe undeva, ma gandesc doar ca arata bine din moment ce o tipa ca asta de mai sus sta cu el. Asa. Astia doi sunt impreuna de ceva timp si ca toti oamenii normali se mai cearta din cand in cand mai des. Nu au whatsapp, nici facebook, ce sa mai, nu au laptop, tableta, telefon mobil, etc. pentru ca ei traiesc intr-o alta lume, ascunsa pe undeva printr-un sertar cu amintiri de care vrei sa te lepezi, undeva pe la 1981, sa zicem. Ideea e ca oamenii n-au habar de tehnologie si cat de frumos puteau sa se certe..

El o da cu bata-n balta (no details required), ea afla (ups!). Amandoi sunt in garsoniera ei de la Unirii. Un batranel se plimba si el putin pe bulevard si se trezeste cu un chilot si o vesta de lana peste ochi, in spatele lui cade o geanta de voiaj goala, din fericire. De sus se aude: „Afara! Afara tu auzi? Ma tu n-auzi sa iesi afara?”, usi trantite, vaze aruncate, o femeie oftand, tipete, plansete si dintr-o data liniste. Ea l-a dat pe gagica’su afara. Acum ce sa mai faca, isi aprinde un BT si incepe sa invarta roata de la telefon. Dupa aia saraca incepe sa planga in telefon la ma-sa, hai o mai suna si pe sora’sa, hai ca o suna din nou pe ma-sa, stai ca a uitat sa ii spuna si lu’ cutareasca, etc. Nu se calmeaza, evident, si dupa ce il trage si pe-al saptelea BT il suna pe Jose Armando (tre’ sa aiba si el un nume). Logic ca vorbele grele au revenit, bineinteles ca ea incepe din nou sa tipe si sa planga atunci cand il aude ca riposteaza sau mai rau, nu recunoaste nimic. Il injura ca pe un prieten din copilarie, imediat tranteste receptorul in furca, arunca telefonul cat colo de-i zboara rotita pe bulevard, isi mai toarna un pahar de tarie si da-i pe plans si sudat tigari. La un moment dat apare si el, spasit, cu privirea de caine batut. Ea ii sare in brate, trag un french-kiss si cearta se termina dar cu cata truda?

Cum spuneam, oamenii se certau mai frumos inainte, acum ce e aia o cearta prin SMS sau mai rau, pe Skype? :)) Iar daca mutam cearta pe Facebok deja ne trebuie un cod unic de inregistrare pentru o noua societate comerciala a.k.a spalatorie chimica proaspat infiintata. Nu mai zic de „X now is single”, doua zile mai tarziu „X is in a relationship with Y”, o saptamana mai tarziu „X now is single”, „Y now is single”.

Fuck this world.

Sursă foto

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s